NOVETATS CICLOTURISME CATALÀ  – TEMPORADA 2020

Us informem de les principals novetats de la temporada cicloturista 2020 en els circuits de la Federació Catalana de Ciclisme.

TORNA A HAVER-HI 2 CIRCUITS TOTALMENT RENOVATS: Circuit Cicloturisme Català-Gran Fons i la Challenge Catalana de Cicloturisme

Els recorreguts de marxes que superen els 130 Km o 2000 m de desnivell, s’engloven al circuit Català-Gran Fons i la resta, o bé per les seves característiques del recorregut  o bé per les pròpies característiques de la prova són puntuables per a la Challenge

  • AUGMENTA EL NOMBRE DE MARXES DE CADA CIRCUIT: Fins a 15 marxes hi haurà en el circuit de Gran Fons i 12 en la Challenge Catalana. Prou marxes per a que trobeu les que mes us agradin o les que vulgueu conèixer per primer cop.
  • MÉS PREMIATS A PARTIR D’AQUEST ANY: Per a garantir el nombre de ciclistes guanyadors, es donarà premi als 10 ciclistes tant masculins com femenins que més marxes facin en cada circuit, sense establir un mínim de participacions. En cas que hi hagi empat a marxes es comptaran els Km i si persisteix l’empat, es farà un sorteig.
  • LES CLASSIFICACIONS DEL CIRCUIT S’ANIRAN ACTUALITZANT DESPRÉS DE CADA MARXA, EN FUNCIÓ DELS LLISTATS ENVIATS PER PART DELS ORGANITZADORS, EN AQUESTA WEB, PER FER EL SEGUIMENT DELS PARTICIPANTS.

 TAULA DE PREMIS I TROFEUS INDIVIDUALS – TEMPORADA 2020

10 PREMIS EN CATEGORIA MASCULINA I 10 PREMIS CATEGORIA FEMENINA, PER A CADA CIRCUIT.

– Lloc del 1er al 3er (inclosos): trofeu + llicència 2021* + mallot commemoratiu + altres regals

– Lloc del 4rt al 6è (inclosos): trofeu + mallot commemoratiu + altres regals

– Lloc del 7è al 10è (inclosos): trofeu + maneguets i guants commemoratius + altres regals

– Trofeu especial als clubs finalistes segons els barems dels articles 4.4, 4.5 I 4.6.

*La Comissió de Cicloturisme es reserva el dret de modificar i/o ampliar en algun dels detalls dels altres regals, a mesura que avenci la temporada i es defineixin alguns dels patrocinadors. No variarà l’import mínim previst detallat en la taula Annex2, i es comunicarà via web www.cicloturisme.cat

** La llicència gratuïta per la temporada 2021 serà de la mateixa categoria que la de la temporada 2020. En cas de ser guanyador de dos o més circuits, només s’obtindrà una llicència i les altres es substituiran per altres premis. En cas de que el guanyador tingui una llicència no expedida per la Federació Catalana de Ciclisme, aquest premi es substituirà per un altre de similar valor.

Els trofeus a clubs tindran les mateixes normes que fins ara.

  • RENOVACIÓ IMATGE GRÀFICA I XARXES SOCIALS DELS CIRCUITS:  Nou portal/pàgina web www.cicloturismecat.com que serà un portal per accedir a totes les marxes de cada circuit i on podrem trobar informació sobre reglaments, classificacions, novetats i notícies. A més hi haurà informació des de les xarxes socials  @cicloturismecat (facebook, instagram, twitter…) i des de la web de la FCC www.ciclisme.cat
  • SEGUEIX LA PROMOCIÓ DEL CICLOTURISME FEMENI: Hi haurà igual nombre de premiats cicloturistes femenines masculins. A més, els organitzadors disposen d’un nou article al reglament de marxes on s’impulsen les polítiques d’igualtat de gènere a través d’una sèrie de serveis com el llenguatge inclusiu, el foment de col·locació o cerca d’ubicacions de lavabos per a noies o que els obsequis siguin de talles i mides per a elles també

Leave a comment