Inscripcions obertes per la 8a Marxa Jufré Riuprimer, 7 de juny del 2020

La vuitena edició de la MARXA JUFRÉ RIUPRIMER  es celebrarà el diumenge dia 7 de juny a Santa Eulàlia de Riuprimer (Osona).

INSCRIPCIONS OBERTES!

PREUS 2020

» Fins 31 de març 22€

» 1 d’abril fins al 17 de maig 25€

» 18 de maig fins 2 de juny 30€

Inscripcions NO Federats:

» 1 Fins 31 de març 30€

» 1 d’abril fins 17 de maig 33€

» 22 de maig fins 2 de juny 38€

Preu mallot 20€*

*No inclosa en l’inscripció

Atès l’èxit d’acceptació dels recorreguts de l’edició anterior, la MARXA  JUFRÉ RIUPRIMER repeteix els itineraris que travessen els espectaculars paisatges de les comarques d’Osona, el Bages i el Berguedà; i sempre circulant per carreteres molt tranquil·les i amb un asfalt en bon estat que afavoreix rodar a un bon ritme.

El recorregut llarg és de 154 km i un desnivell acumulat de 2.445 m. I el recorregut curt és de 111 km i un desnivell acumulat de 1.731 m. Sortirem de Santa Eulàlia de Riuprimer per anar a pujar el port de la Trona, escenari habitual de la Volta Ciclista a Catalunya, la Setmana Catalana o del Ral·li Catalunya Costa Brava. Seguirem en direcció a Alpens i la riera de Merlès amb La Serra de Degollats 2,8 kms al 7% de mitjana . Abans d’arribar a Prats de Lluçanès i just després d’un avituallament, trobarem la bifurcació del recorregut curt i llarg. Els dos recorreguts es retrobaran a la part final de la Marxa per encarar el temut “Dragon Khan” amb 2,8Kms al 7% de mitjana i l’alt de Font Freda.

El recorregut llarg incorpora quatre avituallaments, i el recorregut curt n’ofereix tres. I quan arribem, podrem gaudir d’una bona dutxa i un dinar complet (amanida, fideuà, carn a la brasa, postres, cafè….) gràcies a la col·laboració dels voluntaris i el poble de Santa Eulàlia de Riuprimer.

Les marxes cicloturistes no són proves competitives i, en aquest sentit, apliquem les mesures i  directrius de la Federació Catalana de Ciclisme per garantir la seguretat dels participants.

Les inscripcions es tancaran quan s’esgotin les places disponibles o, a tots els efectes, el dimarts dia 2 de juny a les 24 h.

El nostre objectiu és que gaudeixis d’una gran pedalada, amb la millor companyia i que t’ho passis bé pedalant en un entorn únic. Et suggerim que ens segueixis als diversos canals de La Marxa per informar-te de les novetats:

Web www.jufrecycling.com

Instagram: @jufrecyclinghttps://www.instagram.com/jufrecycling/

Facebook, Marxa Jufré i Jufré Cycling

https://www.facebook.com/MarxaJufre/
https://www.facebook.com/jufrecycling/

Twitter: @JufreCyling

Leave a comment