Aquest diumenge 8 de Març ha arrencat el renovat XXIII Circuit Català Cicloturista de Gran Fons amb la 29a MARXA CICLOTURISTA TERRES DE VI I CAVA, una clàssica i veterana prova que amb més de 400 participants dona el tret de sortida als circuits en un matí de temperatura moderada.

Com es habitual, la participació està consolidada, i els participants es van repartir pels dos circuits que proposa la marxa, circuits perfectes per la època del any en que ens trobem, per les tranquiles i paisatgísticament formidables carreteres del Penedès amb pujades com l’Alt de Fontrubí, La Llacuna o La Torreta que permeten començar a fer els primers kilòmetres de pujada per una temporada que es presenta molt bona.

Destacar el gran esforç dels organitzadors en mantenir uns nivells òptims d’atenció al cicloturista, en una jornada sense incidents, i ens han avançat que tenen previst per la temporada vinent, any 2021, amb motiu de la 30 edició, fer una celebració especial.

Leave a comment