Sant Esteve d’en Bas. Dimarts, 17 de març del 2020.

El Club Ciclista Bas (CCBAS), organitzador de la històrica marxa cicloturista Terra de Remences, ha acordat concretar el futur de la 23a edició d’aquesta prova esportiva a mitjans del pròxim mes d’abril, un cop passades les festes de Setmana Santa.
Aquesta és la decisió a la qual han arribat de forma cohesionada i conjunta l’equip directiu del club garrotxí després de les diverses reunions a distància que han mantingut arran de la crisi derivada pel coronavirus COVID-19, així com les previsions i mesures de prevenció del virus de les administracions sanitàries i governamentals de la Generalitat i el govern espanyol.
“Passada la Setmana Santa creiem que podrem disposar de més informació i, al mateix temps, podrem veure si logísticament, en menys d’un mes, és viable i possible la celebració d’aquesta edició”, assegura Toni Fité, màxim coordinador de la prova esportiva.

Pla d’entrenament físic gratuït per a fer a casa

No obstant això, durant aquests dies de confinament, des del Club Ciclista Bas i Terra de Remences han volgut acompanyar als 3.000 inscrits a la prova obsequiant-los amb un pla de preparació física gratuït elaborat especialment per poder-lo realitzar a casa.
Conjuntament amb un dels col·laboradors i patrocinadors de la marxa, Codinach Coach, s’ha elaborat un pla d’entrenament específic de 8 setmanes perquè els amants del ciclisme i el cicloturisme puguin mantenir el ritme i preparar-se per a la prova.
El pla té en consideració les característiques i especificitats del recorregut de Terra de Remences i s’ha repartit a través de correu electrònic entre els participants inscrits fins ara a la marxa. “Cada acció compta i, ara, la prioritat ha de ser la de protegir-nos entre tots i totes per, així, poder protegir a tothom”, detalla el president del CCBAS, Daniel Bosch. El pla de preparació física va acompanyat d’un seguit d’instruccions per a la
seva realització. Tal com s’hi detalla, per a qualsevol incidència o qüestió els inscrits poden contactar l’organització de Terra de Remences a través del correu electrònic oficina@terraderemences.cat o trucant al 972 69 10 25.

Leave a comment