Cancel·lació Dinar de Marxa i Premis dels Circuits 2020

La comissió de la FCC i els organitzadors de marxes, ja treballem amb el 2021 en l’horitzó per la recuperació de la majoria d’esdeveniments del calendari.

Després d’un any on per tots és conegut, hem hagut de patir un canvi total en les nostres vides i en el nostre dia a dia degut a l’aparició de la pandèmia del Covid-19,que encara ens està afectant a tots en la nostra vida diaria, familiar, laboral, etc. La Comissió de Cicloturisme lamenta haver de comunicar que no es podrà celebrar el Dinar de Marxa 2020, i que finalment s’ha decidit anular i no concedir els Premis en aquesta edició dels circuits de cicloturisme 2020.

Des d’un inici de la pandèmia, el paper de la comissió (juntament amb tots els organitzadors a qui des d’aquí hem d’agraïr a tots la predisposició i la col·laboració més absoluta en tot) va ésser sempre la de possibilitar solucions i alternatives en benefici de cicloturistes i propis organitzadors (a qui molts la incertesa els va atrapar enmig de totes les gestions i com podeu imaginar compromisos que comporta la organització d’una marxa), a mesura que avançava la pandemia i anaven succeint aconteixements varem haver d’anar adaptan-nos a cada una de les situacions que hem viscut: El confinament, el procès de desconfinament en les diferents fases, etc…

Com ja heu pogut anar comprovant durant tot aquest any, la majoria de les proves per uns motius o per uns altres, pero tots en la seva gran mesura derivats de la pandèmia Covid-19 s’han hagut de cancelar, oferint alternatives als participants de cara a les següents edicions.

Malgrat això, també cal felicitar a les organitzacions que tot i les propies dificultats finalment han aconseguit, tot i que no fent el esdeveniment que a tots ens agradaria fer potser, o adaptant-se a les circumstàncies amb imaginació i tirar endavant amb les possibilitats que hem anat trobant una marxa cicloturista, diferent segur, pero que segur que ens marcarà un punt d’inflexió en algunes coses en la forma de gestionar els nostres esdeveniments.

En definitiva, des d’aquí, volem aprofitar aquesta nota per enviar nostres les felicitacions a tots els que heu esteu al peu del canó, els que seguiu pedalant, els que seguiu gaudint del cicloturisme de qualsevol forma, els que ens heu dit que ens esperareu, als que esteu pensant com seran les marxes de l’any que ve 2021, als que ens estem trencant les banyes per poder gestionar aquesta maleïda crisi del Covid-19, però en definitiva, felicitar a tots el que estimen el cicloturisme, perquè d’una forma o d’una altra, en tot aquest temps ens han demostrat que segueix ben viu, i que es part de la nostra forma de vida, i que un maleït virus no ens deixarà tancats a casa, al contrari, necessitem sortir amb els companys, necessitem pedalar, i així ho seguirem fent, i tant de bo sigui per continuar fent-ho el proper any 2021, i que sigui un any de retrobament a les marxes (de ben segur moltes més preparades i adaptades a la situació) i sinò, en qualsevol altre format.

Es per això, que tot i haver de comunicar que efectivament, tot i les poques proves que s’han pogut celebrar no ens permeten elaborar unes classificacions ni uns premis amb una coherència que ens agradaria, sí que us volem emplaçar a continuar gaudint del cicloturisme perque ja estem treballant per un calendari i trobar la forma de celebrar uns esdeveniments adaptats a la situació que ens tocarà viure en el proper 2021.

Ben aviat, rebreu a més, noticies per part de la comissió relatives a la celebració de la Montserratina i la BCN-Sitges, estigueu atents al nostre blog.

Sense més, us desitgem una bona tardor plena de pedalades.

Comissió Cicloturisme FCC

Leave a comment