COMUNICAT D’ALTERNATIVA A LA CEL·LEBRACIÓ A LA TROBADA AL MIRADOR DELS APÒSTOLS A L’ABADIA DE MONTSERRAT.

La celebració de LA 72 DIADA MONTSERRATINA que es feia cada any ininterrompudament des de 1948 organitzada per la Federació Catalana de Ciclisme, ha hagut de fer front a nombroses dificultats organitzatives derivades de la pandèmia Covid-19, que no possibiliten l’elevat nombre de concentració de les persones en una edició com en la que estàvem acostumats, i en aquest cas ha estat la dificultat de celebrar qualsevol acte nombrós a la Muntanya de Montserrat el que ens impedeix seguir amb aquesta tradició, almenys per aquest any.

Lamentem de ben segur a tots els cicloturistes que estaven esperant aquesta data per com cada any, agrair a la nostra patrona la Mare de Déu de Montserrat, totes les bones sortides i fites assolides durant la temporada, però de ben segur que individualment ho podran seguir fent.

Esperem que ben aviat la pandèmia ens ajudi a tornar a la normalitat i puguem pensar en tornar a celebrar una Diada Montserratina «com les de tota la vida».

Tanmateix, tot seguit, us oferirem un servei i una alternativa pels que vulguin puguin acreditar una ascensió individual aquest any 2020 i poder gaudir d’una tradició encetada fa més de 70 anys, la possibilitat de fer la pujada individualment i certificarla digitalment per obtenir un pin de forma digital i si sou més de 5 participants que ho feu d’un mateix club, obtenir la tradicional cinta física que cada any es reparteix.

Tota la informació la trobareu en la següent adreça, i a les xarxes socials de la federació i la comissió de cicloturisme:

www.cicloturismecat.com/diada-montserratina-2020

Organització de la Diada Montserratina per ascendir individualment i obtenir un pin digital (EDICIÓ ESPECIAL 2020)

Salut i pedals

Comissió de Cicloturisme FCC

Leave a comment