COMUNICAT d’ALTERNATIVA A LA CEL·LEBRACIÓ A LA TROBADA AL MIRADOR DELS APÒSTOLS A L’ABADIA DE MONTSERRAT:

http://cicloturismecat.com/2020/10/20/alternativa-a-la-cel%c2%b7lebracio-de-la-diada-montserratina-2020/

Comissió de Cicloturisme FCC

ASCENSIÓ LLIURE INDIVIDUAL O EN GRUPS REDUÏTS I OBTENCIÓ D’UN PIN DIGITAL I CINTA.

Estem convençuts però, desde la Comissió de Cicloturisme de la FCC, que molts dels que ens esteu llegint, durant aquest temps o inclús a final de temporada, aprofitareu per realitzar aquesta tradicional ascensió, per aquest motiu, com a SERVEI alternatiu, la Federació ha decidit en canvi, adaptar-se i INNOVAR i apostar per una celebració que en la que almenys encara que sigui SIMBÒLIC, us pogueu endur un record del PIN DIGITAL (a obtenir a través d’una aplicació mòvil) i UNA CINTA (tradicional per club, a recollir a la federació) poguer fer l’ascenció d’agraïment d’aquesta temporada de forma individual o en algún grup reduït (complint sempre les normatives vigents)

QUE HE DE FER PER ACREDITAR L’ASCENS

Tant es així, que desde la Comissió de Cicloturisme de la FCC, hem estat treballant perquè almenys, durant aquest final de temporada, aquells cicloturistes que vulguin pujar individualment o en grup, puguin fer-ho i tinguin un reconeixement digital/record de la seva ascenció.

COM ES POT REALITZAR LA ASCENSIÓ?

La ascensió a Montserrat per rebre l’acreditació, hem previst que es pugui dur a terme DE FORMA INDIVIDUAL, o BÉ EN GRUPS REDUÏTS (no més persones del que estableixen els protocols) de forma independent i de forma lliure, entre els dies 31 d’OCTUBRE DE 2020 i el 30 de NOVEMBRE de 2020.

QUÈ ES EL PIN DIGITAL?

El pin digital, es una forma innovadora de poder gaudir del record de la vostra ascensió a Montserrat, i poderla disposar al vostre dispositiu mòvil a través de la plataforma/aplicatiu móvil www.activitylifepassport.com

Si voleu accedir a la plataforma a través d’un PC, també podeu registrar-vos a través d’una webapp, a la següent adreça: https://app.activitylifepassport.com/

PASSOS A SEGUIR PER REBRE EL PIN DIGITAL

  1. Descarregar-se la app ALP al telèfon mòvil (segons AppStore o GooglePlay) o via PC ( https://app.activitylifepassport.com/ )
  2. Donar-se d’alta a ALP com a usuari PREMIUM i posteriorment, inscriure’s al esdeveniment MONTSERRATINA 2020.
  3. Donar-se d’alta del Club STRAVA de la Comissió de Cicloturisme de la Federació. Fer la ruta i enregistrar-la i pujar-la a través de la plataforma STRAVA per fer-ne la validació.
  4. Un cop feta, es farà la validació a través de la plataforma Strava i amb la correspondència del usuari i dorsal de ALP.
  5. El usuari haurà de penjar el seu recorregut en el Club Strava que a tal fi disposa la Comissió de la Federació Catalana de Ciclisme. https://www.strava.com/clubs/cicloturismecat
  6. El PIN DIGITAL es rebrà un cop s’hagi tancat l’esdeveniment global, és a dir, el 30 de Novembre.

CLUB STRAVA de la COMISSIÓ de la FCC

És un club que hem creat a la plataforma Strava, en el que si sou usuaris d’aquesta plataforma únicament el que teniu que fer és apretar el botó de UNIRSE AL CLUB.

Podeu accedir a través d’aquesta adreça: https://www.strava.com/clubs/comissi%C3%B3-de-cicloturisme-fcc-753742

Per poder fer el seguiment i la certificació de que efectivament, heu realitzat la ascensió a Montserrat, utilitzarem la eina STRAVA, així doncs, únicament el que heu de fer és unir-vos al CLUB, on hem creat un esdeveniment de club també on us podeu afegir-hi (EVENTO DE CLUB) i quan pugeu el vostre recorregut desde el vostre dispositiu digital, unicament haureu de identificar el número de dorsal que us hagi assignat l’aplicació ALP.

EXEMPLE AL PUJAR RECORREGUT:

També ens ajudarà a certificar el recorregut i assignar el pin, si a la descripció del exercici que pugeu a STRAVA hi podeu posar com a referencia un nom del tipus: NOM USUARI-MONTSERRATINA-DORSAL ALP, per exemple: VICTOR SAULER-MONTSERRATINA- DORSAL 36

EL PIN DIGITAL, TÉ UN COST?

Aquest servei únicament té un cost d’accés a l’usuari PREMIUM de la plataforma ALP, i és de 2€/anuals, dels que 1€ es destinarà a la col·laboració amb la FEDERACIÓ CATALANA DE CICLISME pel ciclisme de base, mentre que la resta 0,75€ són per al segell i 0,25€ per a la pasarela de pagament.

Tanmateix, un cop s’està donat d’alta, ja es poden rebre totes les acreditacions de les proves acreditades per la plataforma.

ASCENSIÓ A MONTSERRAT

La pujada que es validarà es la següent:

https://www.strava.com/routes/2748136423613603440

Altimetria de la Ascensció a Montserrat (@GregariosdeLujo)
El segment que s’ha de validar es el següent: https://www.strava.com/segments/728237, correspon a la pujada desde Monistrol fins a la cruïlla d’accés al Parking de Montserrat.
Per mesures d’autoprotecció, no es obligatori ni necessari accedir fins al recinte de Montserrat, per obtenir l’acreditació digital.

OBTENCIÓ DE LA TRADICIONAL CINTA PER A CLUBS (a recollir a la federació)

De la mateixa manera, volem mantenir la tradició de poder repartir les tradicionals cintes als clubs, així doncs, aquelles persones que ens certifiqueu que heu realitzat més de 5 persones la pujada (NO CAL QUE SIGUI EL MATEIX DIA), si ens ho comuniqueu adequadament a cicloturisme@ciclisme.cat, se us encarregarà la TRADICIONAL CINTA QUE ES RECOLLIA CADA ANY A MONTSERRAT, tot i que en aquest cas haurà de ser un membre del club que haurà de recollir la cinta personalment a les instalacions del Velodròm d’Horta a la Federació, o en altre cas, a les respectives Delegacions Territorials de la Federació.